// Strawberry Cupcake



Hello Reader ! My name Azlin for short. Age 7 years old. School in SK TAMAN IMPIAN EMAS. Please leave your footprint in Vanilla. Thanks You :)
Jom join AW dengan hanya klik LIKE shj..




► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : Husnaa.
Re-edit by : AlinWhite
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Older Post
Sedang Bersenang Lenang
Friday, March 16, 2012 | 12:29 AM | 0 Sweet Cupcake
assalamualaikum ... dah lama tak jumpe kowang. Sori ye sebab dah lama tak update blog ni.
disebabkan balek umah lambat dan kepenatan. So, rasa macam malas nak update blog.Now, alin tengah bersenang lenang. Sebab my homework semue dah siap. Sekarang ni, turn alin untuk kuasai netbook. HAHA.. okey! terasa macam kejam lah pulak ..tapi tak apa. Alin tak nak mebebel lebih.Sebabnya, nak gi Hang Out bersama kakak tersayang <3 Bye bye .. ;)
Kepada abang saya yang bernama Nor Azam. Hati hati ketika mengambil result SPM.Semoga berjaya. AMIN!!..
Please come in Two Thousand Twelve^^
Monday, January 2, 2012 | 3:55 PM | 0 Sweet Cupcake

assalamualaikum dan selamat pagi semua . dah breakfast ke belom? ataupon sape-sape yang pagi-pagi begini breakfast NETBOOK/COMPUTER sile angkat tangan macam saya :) (tiru ayat UCUP) hihi^^ . okey lah Alin dah tak nak perepek lagi sebab sekarang ni dah masok taon baru . So, perangai mesti lah jadi baru , azam baru , barang sekolah baru , dan kawan baru. Kalau boleh nak semue baru . Tu baru melampau !! :) dah lah esok dah start pegi skola lepas tu belajar. huhuhu .. :( cepat betol masa berlalu . pejam celik pejam celik dah masok taon baru lepas tu start skola. Then , naik-naik skola je semue barang-barang kawan ada bau kedai termasok Alin. Jadi , apa azam kakak-kakak abang-abang semue ? semoge berjalan lancar dan tak lari daripada azam sendiri. Okey lah , BABAI ;)
selamat taon baru saya ucapkan . daripada NORAZLIN SHAHBUDIN :)